Vytvořte si věrnostní slevový profil ZDARMA ZDE!
- Úvod
- Doplňky stravy & Sušené ovoce & Čoko
- ČOKOLÁDOVÉ KOLEČKO MEDVÍDEK, 5G
ČOKOLÁDOVÉ KOLEČKO MEDVÍDEK, 5G

- Kompletní specifikace
- Vaše zkušenosti - děkujeme! 0
- ČOKOLÁDOVÉ KOLEČKO MEDVÍDEK, 5GSkladem 715 Kč13 Kč bez DPH
Čokoládové kolečko s reliéfem medvídka "Jsi jednička" pro všechny šikuly!
Při objednávce nad 20 ks je nutné ověřit si dostupnost telefonicky na čísle 607219400.
Jemnost a krásné aroma dodává čokoládě kakaové máslo, proto není zapotřebí do čokolád přidávat žádné ztužené tuky, lecitin, aroma apod.
Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.
Baleno jednotlivě v průhledném PP sáčku.
MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51% s reliéfem
Složení: Kakaové boby, panela, sušené mléko, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. Obsahuje alergen - mléko.
Mléčná čokoláda jemné chuti s příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.
Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla.
Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají.
Mléčná čokoláda 51% získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).
HOŘKÁ ČOKOLÁDA 75% s reliéfem
Složení: Kakaové boby, panela, kakaové máslo. Reliéf z bílé čokolády obsahuje mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 75 %. Obsahuje alergen - mléko.
Hořká čokoláda 75% je čokoláda velmi jemné chuti s příjemně hořkým podtónem, přestože je kakaový podíl 75%. Jemná chuť je dána dlouhodobým procesem hnětení v melangéru a přidaným kakaovým máslem. Čokoláda je slazena panelou.
BÍLÁ ČOKOLÁDA 40% SE SPIRULINOU s reliéfem
Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela, spirulina minimálně 1%. Obsah kakaového másla minimálně 40%. Obsahuje alergen - mléko.
Do bílé čokolády jsme přidali spirulinu z And, kterou dovážíme z Ekvádoru v té nejvyšší kvalitě. Spirulina z And je drobná sinice modrozelené barvy a z hlediska výživy je nejbohatší mikroorganismus na zemi. Kombinací bílé čokolády a spiruliny vznikla "zelená" čokoláda. Její lahodná chuť a zelenkavá barva si získala srdce spousty našich malých i velkých zákazníků.