Získejte peníze zpět! Nemáte-li náš věrnostní program, aktivujte si svůj profil ZDE!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Věrnostní program

Vytvořte si věrnostní slevový profil ZDARMA ZDE!

Získejte peníze zpět z vašich nákupů.
Do poznámky k objednávce stačí napsat vaše ID.
 
Věrnostní Cashback program
 
 
 

ČOKOLÁDOVÉ KOLEČKO

Čokoládové kolečko s reliéfem

Detailní popis produktu Čokoláda ve tvaru kolečka s reliéfem "Děkuji". Čokoláda je zabalená v krásném modrém obalu s perletí.  Při objednávce nad 20 k... celý popis
Dostupnost
Skladem 2 
Čoko dárečky 18g
59 Kč
51 Kč
bez DPH
Číslo produktu:85105
Kompletní specifikace

Detailní popis produktu

Čokoláda ve tvaru kolečka s reliéfem "Děkuji". Čokoláda je zabalená v krásném modrém obalu s perletí. 

Při objednávce nad 20 ks je nutné ověřit si dostupnost telefonicky. +420 607 219 400

Čokoláda DĚKUJI je ideální jako malé poděkování za cokoli...

Ruční výrobaRUČNÍ VÝROBABez lepkuBEZ LEPKUBean to barBEAN TO BAR

Hmotnost: 18 g

Průměr čokolády: 70 mm
Výška čokolády: 5 mm

Rozměr krabičky: 80x80 mm


MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51% s reliéfem

Složení: Kakaové boby, panela, sušené mléko, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. Obsahuje alergen - mléko.

Mléčná čokoláda jemné chuti s  příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.

Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla.

Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají. 

Mléčná čokoláda 51%  získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).

HOŘKÁ ČOKOLÁDA 75% s reliéfem

Složení: Kakaové boby, panela, kakaové máslo. Reliéf z bílé čokolády obsahuje mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 75 %. Obsahuje alergen - mléko.

Hořká čokoláda 75% je čokoláda velmi jemné chuti s příjemně hořkým podtónem, přestože je kakaový podíl 75%. Jemná chuť je dána dlouhodobým procesem hnětení v melangéru a přidaným kakaovým máslem. Čokoláda je slazena panelou. 


Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.

Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR. Čokoládovna Troubelice

Našim čokoládám byl udělen certifikát "Haná regionální produkt" a VÝROBEK OK (Olomouckého kraje).

HANA regionalni produkt - stahnutoOk_male_rgb_2014r_256_1


O ČOKOLÁDÁCH

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení. 

Kde nás najdete

Výdej zboží: Skalice u České Lípy 226 (sklad e-shopu) 

 
Kontakty
Logo
U Jinanu.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz