Vytvořte si věrnostní slevový profil ZDARMA ZDE!
- Úvod
- Kosmetika podporující hojení
- Voňavý krém pro suchou pleť - Kakaové máslo, vanilka
Voňavý krém pro suchou pleť - Kakaové máslo, vanilka
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Vaše zkušenosti - děkujeme! 0
- Voňavý krém pro suchou pleť - Kakaové máslo, vanilkaSkladem 1329 Kč272 Kč bez DPH
100% přírodní složení
Složení bez vody, která je nejlevnější kosmetickou surovinou. Díky tomu je koncentrovanou péčí a stačí ho použít velmi malé množství (více se o konceptu olejové péče o pleť dozvíte tady)
Používání je požitek díky hodnotným surovinám jako je bambucké a kakaové máslo, kokosový, mandlový a avokádový olej. Ty bojují proti ztrátě vlhkosti, která je důležitá pro vitalitu a pružnost pleti
„Samo-konzervační" receptura – vyvinuta tak, aby nemusela obsahovat žádné konzervanty
Vhodný pro vegany – 100% rostlinné složení
Složení: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jader), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Tocopheryl Acetate (vitamin E), Alcohol (bio líh), Vanilla Planifolia Bean Extract (pravá vanilka)
(Pokud vás zaujala přítomnost lihu, tak se možná ptáte, proč se v krému nachází: jestli jste někdy vyškrabávali dužinu z vanilkového lusku, víte, že je nepoddajná, mazlavá a lepkavá. To platí i pro vanilku použitou v této receptuře. Aby se krém dal touto přírodní vanilkou ovonět, je třeba ji rozpustit v lihu. Použitý líh je v biokvalitě a v krému je ho opravdu málo (tak málo, že by ho vaše kuchyňská váha ani nedokázala navážit), proto se ho nemusíte bát!)
Použití: Stačí použít skutečně malé množství, ideálně na vlhkou pleť ihned po použití přírodní pleťové vody / květového hydrolátu / hydratačního séra (např. s kyselinou hyaluronovou). Tato aplikace zajistí dokonalé vstřebání do pokožky. Ta je po použití hebká a příjemná na dotek. Krém nenanášejte na pleť zvlhčenou vodou z řádu (pro nežádoucí obsah chlóru).
Spotřebujte: do 6 měsíců od otevření
Skladování: Skladujte při teplotě do +25 °C (přirozenou vlastností použitých rostlinných másel a olejů je, že se při velmi vysokých teplotách stávají tekutými – pokud by s vámi krém cestoval do teplých krajin a stal by se tekutým, nemá to žádný vliv na kvalitu – buď ho můžete dát ztuhnout do chladu (např. lednice) nebo ho můžete používat v tekuté podobě jako pečující „olej").
Výrobce: Biorythme s.r.o., Čsl. armády 1052, Hostivice
Kakaové máslo: Ač se nazývá „máslem", nemá s opravdovým máslem z mléka nic společného. Získává se totiž ze semen (bobů) kakaovníku, který byl znám už před tisíci lety Mayům, jež využívali jeho božské plody – ne nadarmo se kakaovník jmenuje „Theobroma", což znamená „pokrm bohů". Máslo se získává lisováním bobů, které se poté mohou ještě drtit na kakaový prášek. Středoamerické civilizace zpracovávaly kakaové boby nejen k získávání kakaového prášku jako hlavní suroviny na výrobu čokolády, ale také pro obsah másla, tvořící ceněnou ochranou pokožky v náročných klimatických podmínkách.